Yderligere 3 unge talenter præsenteres i BKV81

Det er ganske glædeligt, når spillere, kommer tilbage fra efterskoleophold etc. hermed er de næste to i rækken.

Den første er Jacob Riis, som er en af Vejens egne udviklingsspillere, som der med rette godt kan være nogle forhåbninger til. Jacob skriver her:

Hej, jeg hedder Jacob Riis. Er 19 år og har spillede basketball siden jeg gik i 7 klasse 6 år er gået med basketball, har virkelig elsket det siden dag 1. har altid spillede fra vejen basketball Club, bortset fra et år på efterskole. Jeg vil gøre alt for at presse mig selv til at blive så god som jeg kan blive, for vil helt vildt gerne basketball.

Det bliver også spændende at følge Jakob de kommende sæsoner i hans udvikling, så vi kan se om formkurven fortsætter sin fremmarch de kommende år.
Vi siger Velkommen i truppen Jacob.

Den 5. af vores unge spillere kommer her, nemlig Magnus Zippor.

Magnus har været en del af klubben i enkelte perioder, men et efterskoleophold, gjorde han nu vender tilbage til basketklubben og vi ser også ham som en del af bruttotruppen til kommende sæson.

Magnus siger: Jeg er 17 år og skal gå på Vejen Gymnasium, jeg har spillet basket på Hjemly efterskole hvor jeg spillede small forward. Basket er blevet en kæmpe del af min hverdag efter jeg har gået på Hjemly, jeg selvtræner rigtigt meget og ser en masse NBA.

Vi glæder os til at se Magnus udvikle sig gennem intense og spændende træninger, hvor Magnus potentiale forhåbentligt forløses på bedste måde.

Næste spiller i introduktionen omkring 1. div holdet er også en af de unge talenter, som snusede til herrerhold i sidste sæson, og i denne skal forsøge at bide sig lidt mere fast.

Dette er ikke en Vejendreng, men en ung mand, som har vist stor iver og interesse i at være inde omkring holdet. Det har stor betydning for klubben, at disse unge spiller kommer og giver den gas.

Hey, mit navn er Phillip Bysted Jensen, jeg er 18 år gammel og til hverdag studere på Tønder Handelsgymnasium. Det er mit andet år jeg spiller for Vejens 1. Divisions hold og ser frem til endu et år med et fantastisk fællesskab. Jeg ser frem til at bidrage endu et år til Vejen Basketball, både på og af banen.

Velkommen til Phillip.

Giv dem allesammen et like.

1. div. starter træningen igen fra mandag d. 10.08 klokken 20.00 i Vejen Idrætscenter.