Ta’ godt imod vores Partner – Agtrup Plast

BKV ’81 og Agtrup Plast ApS indgår Partnerskab.
Ambitionerne er tårnhøje i Basketballklubben Vejen – BKV’81, der arbejder målrettet på at skifte tilværelsen i 1. division ud med en plads i Basketligaen, der er navnet på den bedste række i Danmark.
Det kræver blod, sved og ikke mindst solide Partnerskaber at indfri målet om en plads i Basketligaen, og derfor glæder det Morten Jensen, formand i BKV’81, at det lykkedes at lande en samarbejdsaftale med Agtrup Plast ApS.
– Det er en glædens dag i Basketballklubben, og vi er utroligt glade for og stolte af, at Agtrup Plast ApS har indgået et Partnerskab med BKV’81. De har tegnet en aftale, som rummer såvel erhvervsnetværk som adgang til kulturarrangementer og naturligvis alle vores hjemmekampe. Altså lige præcis det, vi står for, forklarer Morten Jensen.

BKV’81 set-up imponerer
Agtrup Plast ApS og direktør @Jørn Lange, blev for nogle måneder siden inviteret med som gæst til et VIP- arrangement, og den oplevelse gjorde et stort indtryk.
– Jeg må indrømme, at jeg blev lidt overrasket over det professionelle setup Basketballklubben har. Det er tydeligt, at det er en stærk forening bygget på et fundament af stærke værdier. Det kan jeg godt lide, fortæller Jørn Lange, der har høje forventninger til Partnerskabet.
– Min dialog med Morten har overbevist mig om, at Partnerskabet bliver en gevinst for Agtrup Plast i form af et godt erhvervsnetværk og adgang til spændende arrangementer i Sportscenter Danmark i Vejen. Her er blandt andet stand up, teater og koncerter på programmet, udover naturligvis alle de spændende basketkampe. Nu skal vi have hjulpet Vejen i Basketligaen, så klubben kan fortsætte den flotte udvikling gennem de seneste år, understreger Jørn Lange.
Målet er basketligaen
Du kan læse mere om BKV ’81 på vejenbasket.dk, hvor du også kan følge klubbens kamp for at indsamle 1 million kroner.
– Vi ved, det er ambitiøst, men i BKV’81 tror vi på, at vi lykkes. Vi har mange dygtige frivillige i ryggen, et talentfuldt hold og dygtige trænere, fortæller Morten Jensen, der drømmer om oprykning allerede i næste sæson.
– Vi har et godt setup, og heldigvis lander vi mange Partnerskabsaftaler med virksomheder, der bakker op om projektet. Så selv om det bliver svært, tror vi på, at vi snart har et flagskib i Basketligaen, der vil animere endnu flere piger og drenge til at vælge basket i fremtiden og sikre en fødekæde af talentfulde spillere i BKV’81, understreger Morten Jensen.