WIN mod Skovbakken på udebane

Udesejr i Aarhus imod Skovbakken.
Årets første udekamp blev spillet i går d. 14.01.2024 imod Skovbakken. Det var et tændt Vejen hold der trådte på banen i første periode som sluttede 25-4 til Vejen. Rigtig mange ting fungerede godt i første periode, alt fra forsvar, til god tålmodighed i angrebsspillet.
I anden periode ændrede spillet sig og Skovbakken kom meget mere med. Det samme scenarie udspillede sig i 3. periode, indtil vi til sidst fik lukket kampen. Det var en sejr som vi SKULLE have og der var heller aldrig tvivl om udfaldet, men der skal endnu mere koncentration til, når vi på udebane møder Bjerringbro på søndag. Herefter har vi Aalborg på hjemmebane lørdag d. 27.01.2024. Det er altså to meget vigtige kampe vi går i møde.
Efter dagens kamp skal vi også sige velkommen til Jesper Seemann Serritzlew, som spillede sin første Vejen kamp i denne sæson. Vi glæder os til at se mere til Jesper i de kommende kampe.
Slutresultatet blev: 58-79 til Vejen.