Victor Laulund tager en sæson mere i BKV81

Næste unge billede på herrerholder er Victor Laulund som kom til Vejen for en sæson siden.

Victor er en ung ærgerrig spiller, som hele tiden arbejder på at bliver bedre, det har vi brug for i klubben.

Vi er glade for, at Victor har valgt at spille en sæson mere i Vejen, hvor vi håber der bliver lidt mere på Victors spil.

Victor siger:

Jeg er 18 år og har spillet basketball siden 2017. Jeg startede på basket-linjen på Hjemly Idrætsefterskole og efter min sæson i 18/19, ledte jeg efter et hold med masser af passion og ambitioner inden for basket. Det fandt jeg hurtigt i Vejen og har spillet her lige siden. Jeg elsker bl.a. at spille i klubben, fordi vi vinder kampe og arbejder hårdt for at nå flere resultater. Der er en super teamspirit i klubben, og jeg får mulighed for hele tiden at udvikle mit spil. Jeg nyder at spille i Vejen.

Victor Laulund

Velkommen til Victor