Velkommen til Hotel Skibelund Krat

Hotel Skibelund Krat og BasketballKlubbenVejen81´ indgår stærkt samarbejde

Vi har gennem den seneste tid ført gode dialoger med Maria & Michael omkring et samarbejde mellem BKV og Hotel Skibelund Krat. Da det lykkedes os at finde en mødedag, fandt vi ret hurtigt ud af, at det vi begge stod for var et match, og et match som vi begge kunne se en glæde ved at være med i.

BasketballKlubbens ambition er at samle byen og dets erhvervsliv omkring sports & kulturevents, således at Vejen Kommune bliver et attraktiv sted at bosætte sig, for der er mange muligheder i vores Kommune.

Ambitionen hedder for os, at vi vil spille med så langt fremme vi kan, men det må ikke være på bekostning af vores ungdomsafdeling og det sociale liv vi har i klubben. Det har vi altid stået for, og det vil vi fortsætte med.

Heldigvis har mødet med Michael og Maria vist os, at der er stor opbakning til vores projekt, og vi er glade for deres støtte, udtaler Morten Jensen

Michael udtaler:

Jeg har tidligere haft og har stadig en kærlighed til sporten, og vi synes det er naturligt, at vi støtter op omkring en forening der er ambitiøs, men alligevel sørger for at helheden er i orden og at der er plads til alle. Der er jo et øget fokus på basketballklubben og vi læser ofte i lokalavisen omkring de mange spændende ting som foregår, så vi glæder os til samarbejdet, slutter Michael af.

På Bestyrelsens vegne
Morten