| 15:30

@

Det blev et basketbrag i Vejen IC …

Mandag aften tog værterne fra BKV’81 mod topholdet fra Horsens IC. En kamp der tegnede til at blive vigtig for det videre forløb i forbindelse med de afgørende kampe om at komme i Final Four.
Vejen lagde stærkt fra land og satte Horsens under pres og først ved 7-0 kom Horsens på pointtavlen. Herefter bølgede kampen lidt frem og tilbage. Horsens sled sig tilbage inden Vejen igen slog et hul. 1. periode slutter med en 20-17 føring og Horsens er igen helt med.
2. periode forløber næsten på samme måde. Kampen er helt tæt igennem det meste af 2. periode. Især Yogev Levi og Kasper Serritzlew udmærker sig og holder Vejen skarpe. Ved halvleg har Vejen en føring på 45-38. Kampen er helt åben igen.

Vejen spiller bredt og giver folk mange minutter. Det er en god plan og gør at alle spillere byder ind i kampen – og viser at de er eet hold.
Vejen vinder fortjent kampen 90-82 og har nu fået tanket et ordentlig portion selvtillid inden det meget stærke litauiske hold fra Bjerringbro gæster Vejen IC den 20.marts kl. 19.30 til endnu et topopgør.

Vi håber at det flotte fremmøde til kampen også vil vise sig i sæsonens sidste hjemmekamp.