Vejen Basket og Danske Bank

Danske Bank og BKV81´, som i folkemunde hedder Vejen basket, har i dag indgået et stærkt samarbejde på den sociale og sportslige del. 

“Vi har igennem de senere år haft en konstruktiv og positiv dialog omkring et samarbejde,” udtaler direktør Ferdinand Jepsen, “og nu er tiden inde til, at gøre alvor af den dialog. Vi har stor respekt for den måde, Vejen Basket har formået at løfte basketball på flere parametre og det image, de er med til at give Vejen rundt om i Danmark. Når man på denne måde præsterer og er bygget op omkring lokale kræfter, så vil vi meget gerne bakke op, og vi glæder os til at være en medspiller omkring ambitionen om basket på højt niveau i Vejen Kommune.”

“Endvidere har det haft stor betydning for begge parter, at vi bygger på samme værdier blandt andet omkring rummelighed og social ansvarlighed. Vi er derfor glade for, at der i denne aftale ligger muligheder for at give unge mennesker og børn med udfordringer en særlig mulighed for at få en anderledes oplevelse igennem basketballklubben.” udtaler Ferdinand Jepsen.

“Man kan ikke andet end være en glad formand, når vi møder det åbne sind som Danske Bank har mødt os med, da vi rettede henvendelse. Vi er stolte og meget glade for, at vi ser meget ens på, at vi i Vejen har brug for nogle fyrtårne, og basket kan være et af dem. Det har altid været en hjertesag, at hos os er der plads til alle, og at man skal tage det ansvar man kan, og da snakken kom ind omkring dette, var det naturligt for os, at dette er en del af den aftale der er indgået,” udtaler en glad formand Morten Jensen.