Toyota, Louis Lund A/S og BKVejen indgår partnerskab.

BasketballKlubbenVejen81´er i år rykket op i landets næstbedste række og denne bedrift vækker genlyd hos flere erhvervsvirksomheder i Vejen.

 

En af disse er Toyota, Louis Lund A/S, som har fundet interesse i at være med i basketballklubbens fremfærd mod nye mål.

 

“Vejen basket har vist gennem flere år at de har noget at have det i, og vi synes, at vi i Vejen har brug for et stærkt hold, som kan være med sportsligt, således at byen igen får et hold vi kan følge med, og da Vejen basket jo på flere områder markerer sig som en tydelig forening er det noget vi er meget interesseret i bakke op omkring.” udtaler Leo Christensen fra Toyota, Louis Lund A/S.

 

“Vi er stolte og meget glade for den måde vi er blevet mødt hos Toyota, Louis Lund A/S og vi har med det samme fundet melodien i forhold til et samarbejde.

 

Vi har igennem et stykke tid haft en dialog, og nu lykkedes det at få enderne til at vokse sammen til stor glæde for os begge og det er et samarbejde som vi begge kan se gode perspektiver i.” udtaler formand Morten Jensen.

 

Venlig hilsen

 

Morten Jensen