Næste kamp

Div1 Søn 07-Apr

| 15:30

@

Bjerringbro 1

Næste kamp

Div1 Søn 07-Apr

| 15:30

@

Bjerringbro 1

Næste kamp

Div1 Søn 07-Apr

| 15:30

@

Bjerringbro 1

Sæsonen blev skudt i gang mod Viby IF

Viby har i mere eller mindre ikke tabt en turneringskamp i 3 år, og derfor lignede det Davids kamp mod Goliat.

Men Vejen har en force, NEVER GIVE UP, og det må man sige, det gjorde de ikke.

Ny amerikaner på banen og ny coach på sidelinen, har givet et nyt look, og det lignede en succes.
Vejen kæmpede, de kom og sloges for hinanden og gav ikke op på noget tidspunkt.

De mange fremmødte tilskuere fik en fantastisk kamp at se og overraskelsen lurede lige om hjørnet.
Alt begyndelse er svær, og da kampen startede skulle man lige finde niveauet, og det tog lidt tid. Da Vejen fik hold på nerverne, gled kampen ind i et niveau som var meget velspillet. Der blev gået til stålet, og der blev kæmpet om de løse bolde, der blev reboundet og sænket skud langt udefra, så der var noget fra alle hylder.

Vejen tog teten og var hele tiden tæt på, var foran eller knap bagud, og på et tidpunkt ændrer vi stillingen fra at være nede med 5 til at være foran med 7. Flot holdinsats.

Desværre løber vi tør for kræfter, og må erkende Goliat var den store, men det var først i de sidste 3 minutter, de fik det bevist og sled sig til en sejr på 80-73. Den kunne være vippet, og det var en flok Viby spillere, som ikke havde forventet modstanden så intens i Vejen IC.

Coach Coffino var lidt skuffet mand, men også med rank ryg og sagde, “De skal bare vente sig til pokalkampen den 9.10 kl. 20:00 i Vejen IC, der bliver de endnu mere testet. Vi har fået en masse med fra idag, så vi er klar igen”.
Det tegner lyst, og sæsonens første kamp giver masser af optimisme og tro på, at det kan blive en god sæson i Vejen.

Tilskuerne fik fed musik af DJ Michael Wagner, og tonerne buldrede derud af i et fest tempo som gør, at det bliver en hjemmebane alle glæder sig til at komme til, men også en bane der kan frygtes.
At man samler + 100 tilskuere i Vejen IC en regnvejrs fyldt dag, var glædeligt og spillerne var enormt taknemmelige for den opbakning der blev givet-

Lad endelig det fortsætte i mange kampe frem.
1-2-3 Vejen