Næste kamp

Div1 Søn 07-Apr

| 15:30

@

Bjerringbro 1

Næste kamp

Div1 Søn 07-Apr

| 15:30

@

Bjerringbro 1

Næste kamp

Div1 Søn 07-Apr

| 15:30

@

Bjerringbro 1

Nyhedsbrev 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kære alle medlemmer.

Sæsonen er i gang, og vi synes det er på tide at give et lille indblik, hvordan driften og virket er i BKV81´

Puha vi løber stærkt, og vi løber til tider også for stærktJ Det er bare rigtig svært, når man vil rigtig mange ting, og vi har flere som brænder for projektet, men vi har brug for, og vil gerne have nogle flere hænder, som kan være med til at løfte små opgaver. Så kom gerne frem med en håndsrækning, hvis det er muligt.

Når vi som bestyrelse sidder med det primære formål drift og skabe en forening som står stærk og velfungerende på alle parametre, så skal vi samtidigt være enormt påpasselig i forhold til beslutninger vi træffer.

I skal ikke være i tvivl om, at vi gør alt hvad vi kan for at det sociale spiller max, det er meget vigtigt for os.

I skal ikke være i tvivl om, at vi forsøger at skabe et sponsorgrundlag, som gør at vi kan have en sund klub økonomisk.

Men det er svært at ”fange” nye sponsorer, så har I en mulighed for at trykke på en knap et sted, så må I meget gerne gøre dette. I kan rette henvendelse til undertegnede, hvis I kan åbne nogle døreJ

Vi er lidt atypiske, for vi sidder med 2 fuldstidsansættelser i vores klub, med to meget dygtige trænere og dermed er der også en del udgifter som vi skal være obs. på.

Vores træner meget dygtige træner Christian Narciso fra Italien sidder med et brændende ønske om at være her i flere år, og dermed ønsker han også at få et arbejde på ca. 20 timer om ugen, så han kan holde en rimelig levestandart her. Hvis I har nogle kontakter, som der ved, at de mangler en energisk og sød og rar mand, som forstår mere og mere dansk, så vil undertegnede gerne i kontakt med disse. Da Christian er EU borger er der ingen problemer omkring job.

Det vil virkelig være en stor hjælp for Christian og klubben.

Vores ”egne” trænere skal også have en stor ros for at være et stort forbillede for de unge mennesker, og de repræsenterer alle det vi gerne vil, nemlig glæde, empati og et stort hjerte for basket. Tak alle jer, som gør en formidabel indsats på banen.

Ungdomsafdelingen:

Det er en kæmpe prioritet, og vi arbejder meget med at få afdelingen gjort så stor som muligt, og vi ønsker at have så mange børn som muligt til at spille basket.

Vi har med succes haft et pigearrangement, nu vælger vi drengearrangement som løber af stablen den 10.11 fra kl. 10.00-12.00 Klubbens drenge er hjertelig velkommen og medbring gerne en ven.

Ungdomsafdelingens mål er:

Alle skal nyde at spille basket, det skal være hyggeligt og samtidigt vil vi også gerne have gode basketballspillere. Men dem som gerne vil blive gode, skal nok nå det.

Husk: alle er velkommen til morgentræning tirsdag 6.30-7.30 og open gym tirsdag 16-1730

Senior:

Vores nyoprykkede herrehold klarer sig over forventning i 2. div. Og pt har de kun tabt en kamp. Den 17.11 venter Odense på hjemmebane kl. 16:00, så der håber vi på en massiv opbakning til herrerne, således de kn blive båret frem mod endnu en sejr.

Serie 1 herrer er et hold der er sammensat af u 19 og u 22 spillere, de har spillet 2 kampe med 1 w og l som resultat. Holdet er trænet af Nadir.

Kultur:

Tusind millioner gange tak til alle dem som hjælper os til diverse arrangementer i Troldesalen. Vi har bare et supergodt ry, og det skyldes jeres indsats.

Vi arbejder pt. På at skabe et godt program til 2019-2020.

I den kommende periode gæster:

Magtens korridorer 10.11

Rasmus Walter 23.2

Queen Maschine 2.3

Anne Linnet 16.3

Svend Brinkman 25.4

Vi håber I gerne fortsat vil hjælpe. I er fantastiske og vi kan ikke for meget tak.

Sportskalender

Den 07.11 kl. 18:30: BKV81- Fredericia kl 18.30

Den 10.11 kl 10:00-12:00 Drengecamp – tag en ven med.

Den 10:11 kl. 14:00 U19 hjemmekamp.

Den 17:11 fra kl 9:00- 18:00 basketkampe

U 15 pige stævne i Vejen IC

14:00 Serie 1 herrer

16:00 Topkamp om 2. pladsen i 2. Div. Mod Odense

Vi kan kun opfordre til at komme talstærkt i hallen for at se holdene spille og skabe en fed kulisse.

Vores 2. divisionsherrer kan virkelig bruge alt den hjælp de kan få mod Odense, da de i den kamp spiller om 2. pladsen.

Kom frisk, der er kaffe på kanden.

 Pbv

Morten

Bestyrelsesformand – BKV81