Nyheder fra BKV81

På vegne af BKV81´s bestyrelse skal jeg hermed orientere jer om, at jagten på en ny spiller er indstillet.

Vi har været på jagt i en periode, og vi har denne gang valgt at være endnu mere kritisk, således at vi har fundet en spiller som 100 % er klar over hvad han går ind til.

En spiller som er klar over, hvordan vi er i Vejen Basket, og hvordan vi gerne vil have det. Det er nok ikke altid nemt at indordne sig under, når man kommer fra andre forudsætninger, og måske er hyped som spiller.

Det er mig en sand fornøjelse at orientere jer om, at Derek Brown, har valgt at sige ja tak til at fuldføre sæsonen i Vejen basket, hvor han overtager Kyles forpligtigelser som træner, og derudover kommer til at være en vigtig brik som spiller på herrerholdet.

Derek Brown er uddannet fra Portland State University som er en NCAA Division 1 school.

Vi har denne gang valgt en lidt anden type end vores tidligere spiller, da vi mener, at holdet skal bringes mere med i spillet. Det er ikke ensbetydende med, at vi ikke får en stærk spiller at se, det er vi ret sikre på vi gør, og han er noget mere atletisk og stærk med bolden, og er mere en spiller som er holdorienteret.

Derek ankommer sandsynligvis den 2.01, hvorefter papirarbejdet bliver afsluttet, således vi kan få en hurtig proces.

Vi håber I alle vil hjælpe Derek til at føle sig velkommen og få et godt ophold her, og man er meget velkommen til at invitere ham hjem til sig en aften eller tage med på en tur etc.

Derek har sendt en lille video til jer alle.

På en glad bestyrelses vegne
Morten Jensen