Næste kamp

Div1 Søn 07-Apr

| 15:30

@

Bjerringbro 1

Næste kamp

Div1 Søn 07-Apr

| 15:30

@

Bjerringbro 1

Næste kamp

Div1 Søn 07-Apr

| 15:30

@

Bjerringbro 1

Intenst revancheopgør

The winner takes it all.

Det var med nervøse miner, at BKV81 tog imod Odense i lørdagens kamp i vejen IC. hvordan skulle holdet være stillet efter pokalkampen, hvor de slog Odense efter overtid. Lad det være sagt med det samme, det var ikke den smukkeste og mest velspillede kamp Vejen præsterede. Men har vinderen ikke ret?

Når det så er sagt, så virkede det til, at Vejen holdet var noget nervøse i starten og fik aldrig rigtig fat. I nogle perioder dominerede Vejen, men det lykkedes alligevel Odense at komme igen op til flere gange. Perioderne var tætte og mavefornemmelsen var ikke helt god blandt de mere end 100 tilskuere som dukkede op med en stærk opbakning.

40-39 ved halvleg, og til tider god underholdning med flotte fastbreaks og dybe 3point scoringer. Michael Wagner lader musikken buldre derudaf i pausen og om det er det, der gør at Vejen kommer lidt bedre ind i kampen og tager styringen derfra – det kan vi kun gisne om.

Vejen kommer stærkere ud, og vi får bedre fat i det organisatoriske på holdet. Rotationen forsvarsmæssigt er ikke helt i skabet, nogle glemmer at rotere – så det er hårdt arbejde den kommende uge for sportschefen, som vikarierer på trænerbænken. Da Vejen får et 16 point forspring virker det som om, at Vejen føler den er hjemme, og dermed får de sluppet lidt på strukturen og Odense prøver febrilsk at komme tilbage med noget der minder om et fysisk pres og en del fejl for at få vejen på linien.

Til slut lykkedes det Vejens hårdt kæmpende spillere at komme på sejrslisten igen med en 79-72 sejr, som ganske nøgternt betragtes som en fortjent sejr over et Odense hold som aldrig gav op og kæmpede med de midler de havde. Om det er Odenses fortjeneste, at vi ikke spiller godt – det skal være usagt, men grus i maskineriet, det smed de:-)

Vejen er nu 3/6 en ganske fornuftig start, og der bør være optimisme efter en slidsejr. Kommende uge betyder 2 kampe, hvor vi gæster DSIO fra Odense den 7.11 kl 1830 i divisionspokalen, og i weekenden skal holdet møde det ubesejrede tophold fra Ålborg, hvor Vejens tidligere spiller Mikkel Jensen huserer.

Topscorere: Kyle 39, Lau, 21