Næste kamp

Div1 Søn 07-Apr

| 15:30

@

Bjerringbro 1

Næste kamp

Div1 Søn 07-Apr

| 15:30

@

Bjerringbro 1

Næste kamp

Div1 Søn 07-Apr

| 15:30

@

Bjerringbro 1

Hjemmekamp lørdag d. 20.10 i Vejen Idrætscenter

Forberedelserne til sæsonen har budt på flere udfordringer for vores herrerhold, og selvom grundspillet nu er i gang, er truppen til holdet endnu ikke helt på plads. Men vi glæder os til at præsentere et hold, som vi håber kan være med til at præge 2. division og udfordre samtlige andre hold.

Tilbage fra sidste sæson er Kasper Serretizlew, Lau Christensen, Juraj, Martin Larsen, Dojana, Lukas Thorogood, Martin Hejlskov samt Jasmin Ljajevic. Foreløbig har vi fået tilgang af fire nye spillere.
Den amerikanske Nadir Ballistyle, den tidligere ligspiller Claus Hansen, Sami Alhamwi, Andres Tofte, Jonathan Tofte, Mathias Jensen og Alexander Ahlgren Desuden har vi Phillip Bomberg og Kristian Andersen som Campusspillere,. Disse er desværre skadet – men er igang. Det sidste nye ansigt i truppen er Sebastian Rostgaard, som kommer efter et efterskole ophold på EVN. På trænerbænken har Har Christian Narciso igen taget plads, og ved siden af sig har han Claus Hansen, som efter adskillige år som spiller i Basketligaen, udlandsprof og til sidst Vejle basket, nu skal give sine erfaringer videre som spillende ass. coach. Vi har store forhåbninger om, at talentfulde Coach Christian kan få det maksimale ud af truppen, således at selvom vi på kort sigt har flere udfordringer at overvinde, så er vi optimistiske på længere sigt.

Holdet har potentialet til at udfordre alle øvrige hold i 2. division, så forhåbentlig kommer vi godt gennem de første kampe og høster erfaringer, som kan komme til gavn senere. Viby bliver både en god og spændende udfordring. I modsætning til os, stiller Viby op med et godt sammenspillet hold, som samtidig er et af de mest talentfulde hold i 2. division. Det er nogle år siden Viby2 sidst var med i 2. division, men efter et meget succesfuldt talentarbejde i klubben gennem flere år, er man igen klar til at være med på øverste niveau. Vi skal forvente, at møde et hold, som kan spille hurtigt, kontrolleret og med mange trusler både individuelt og kollektivt. Som ungdomsspillere har alle hos Viby vist deres kvaliteter, og selvom seniorbasket er noget andet, kan man godt sætte høje forventninger til oprykkerne.

Vi håber på en stærk opbakning til herrerne i en rigtig oprykkerdyst, og hvor vi kan få skabt lidt luft til Viby med en sejr.

Der er som sædavanligt kaffe på kanden.