En god lørdag!

Igår spillede vores herrer en meget vigtig kamp mod Ålborg, kunne vi holde trit med toppen var kravet en sejr. Ålborg var til dagen lidt svækket af diverse afbud, det samme var vi og Justins tilladelse var ikke på plads endnu. Så vi var nok nogenlunde klar på samme præmis.

  1. Quarter bølgede frem og tilbage og vi ingen fik rigtig fodfæste i starten. Men alligevel kom vi til pause med 21-16 i front.

Basketball er en sport, hvor alt kan ske og alt kan ændre sig i et splitsekund, og dette var også tilfældet i de sidste tre perioder. Kampen bølgede frem og tilbage og med de to hold skiftende til at tage føringen. Vejen vinder alle 4 perioder, og fik dermed også en god sejr på 78-68, hvor vi laver det afgørende hul i 3. quarter og har en føring omkring de 10 point resten af kampen. Johnell leder kampen igennem på fremragende vis og slutter med 26 point som topscorer fra Vejen sammen med Jesse på 12, Oscar og Dan på 10 point.

Imponerende Mikkel Jensen, den gamle Vejen dreng havde godt gang i armen igår og sluttede på imponerende vis med 40 point.

Vi glæder os alle til kommende weekend, hvor vi med en sejr vil kravle endnu længere op i tabellen og snuse til top 3. Lørdag den 15. spiller vi igen hjemmekamp mod Skovbakken 2 som hentede en sejr i Odense. Så to hold med optimisme tørner sammen.

Efter 1. div kampen i lørdags tog vores 3. divisionshold imod Vejle, som vi fik en snitter af sidste gang. Denne gang spillede Vejen fremragende, og det var en helt tæt kamp til sidste fløjt.

Desværre var Vejle for rutineret og vinder 72-66.

Tak for opbakningen og så håber vi at vi ses på lørdag igen

1-2-3 VEJEN