3 talenter til førsteholdet i BKV81

BasketballKLubbenVejen81 kan med glæde introducere 3 af vores kommende talenter til bruttotruppen til 1. divisionsholdet.

Den første er Jakob Krüger, som netop er hjemvendt fra BGI Akedemiet, hvor Jakob spillede basket hele året.

Han siger:

Jeg hedder Jakob og er  17 år Jeg har netop afsluttet min 3. sæson som basketspiller, hvor jeg sidste sæson gik på BGI Akademiet hvilket var skide fedt. Jeg spiller mest small forward men er i stand til at variere mellem forskellige positioner. Basket er en stor del af min daglig dag, hvor jeg også går meget i NBA men også europæisk basketbold.

Vi er glade for arbejde videre med Jakobs udviklingspotentiale og ser Jakob som en del at bruttotruppen til herrerholdet i den kommende sæson.

Næste spiller er Aksel Baaskjær

Aksel er også nylig hjemvendt Vejen dreng, som ar været et år på efterskole. Aksel udtaler

Jeg hedder Aksel og jeg er 16 år, sidste år spillede jeg på Bgi akademiet som shooting guard. Basket har en stor betydning for mig da det er en ting hvor jeg kan finde fred og frihed fra hverdagens problemer og samtidigt gå til den og kæmpe for at vinde og være den bedste

Ligeledes som Jakob vil Aksel indgå i bruttotruppen til vores 1. divisionsherrer, hvor Jakob og Aksel vil være fast inventar, og være en del af et intenst træningsmiljø og udvikling står højt på ønskesedlen til at få de talentfulde drenge til at kæmpe om pladsen til truppen.

Den sidste spiller vi introducerer i denne runde er Rasmus Storkholm, som også en hjemvendt spiller fra efterskoleophold.

Dette ophold har dog ikke været et basketspecifik ophold, så derfor er vi spændt på, hvor Rasmus står henne udviklingsmæssigt, når han skal træde ind i hallen og dyste på et lidt andet niveau end han plejer.

Rasmus siger følgende:

Jeg hedder Rasmus Christian Storkholm, er 16 år gammel men fylder 17 i september. Jeg har det sidste år gået på efterskole i det sønderjydse på Rejsby Europæiske efterskole. Rejsby er en skole der ligger fokus på det faglige og ikke så meget det sportslige. Jeg havde dog basketball på skoleskemaet hvor jeg spillede point guard/shooting guard og var med til at lære de andre på holdet at spille basket. Basket betyder for mig et sted hvor man ligesom kan skubbe alle ens hverdags tanker væk og fokuserer på sporten, jeg har mødt mange af mine gode venner gennem sporten og jeg glæder mig til at komme tilbage til Vejen og spille kampe osv igen.

Rasmus er nr. 2 fra højre.

Giv drengene et like og vi håber de får nogle fede udfordringer, og muligheder med dette tiltag.

1-2-3 Vejen

Pbv

Morten Jensen