2 spændende navne til BKV81 truppen

Det er glædeligt at vi nu kan præsentere yderligere to spændende navne til kommende sæsons spillertrup.

Andreas Tofte: Forreste række, nummer 3 fra venstre

Den første vi vil introducere på herreholdet, er en spiller der kommer udefra – nemlig Andreas Tofte. Andreas har vist sig i Vejen et par gange, men det er aldrig rigtig blevet til noget så helt fast.
Det håber vi på i år, og Andreas glæder sig til at komme i gang igen. Andreas vil være omkring herreholdets trup og er en interessant spiller for holdet.

Velkommen til Andreas som siger:

Jeg hedder Andreas Tofte, 26, tidligere klubber er 1. division i Haderslev Corpia, ungdomssbasket i Horsens IC og et år på SINE Sportsefterksole. Jeg ser frem til en ny og spændende sæson i Vejen. I øjeblikket læser jeg på læreruddannelsen i Haderslev og er lige hjemvendt fra et praktikophold i Tanzania. Jeg har de seneste år haft travlt, men føler mig igen meget motiveret til at indtage basketball banen. Det bliver en spændende sæson vi går i møde og jeg glæder mig til at møde både trænere, holdkammerater og ledelse omkring holdet.

Valdemar

Det næste levende billeder i truppen er Valdemar, som i år vil give den gas. Valdemar har haft en god periode i Vejen og i år må det være et mål at kunne etablere sig lidt mere omkring 1. div herrrholdet, hvor der tegner sig et spændende hold. Vi glæder os over at Valdemar er klar til at tørne ud for os endnu en sæson.

Hurtige facts om Valdemar: 

Navn: Valdemar Liljensøe Johannsen
Alder: 18 år
Højde/vægt: 185cm/79kg
Position på banen: PG/SG
Skudhånd: Højre
Tidligere Klubber: Tønder Basketball Club, Efterskolen Ved Nyborg, Basketball Klub Vejen.
Idol: LeBron James, Kobe Bryant.
Hvad basket betyder for mig: Jeg elsker basket kulturen: musikken, skoene, tøjet, personerne. Mit valg af efterskole var udelukkende med basketball i tankerne. Basket har givet mig nogle fantastiske venner, og jeg har oplevet en masse på grund af basket. Jeg elsker alt ved sporten, både opture og nedture.