Næste kamp

Div1 Tir 27-Feb

| 19:30

@

Horsens 2

Næste kamp

Div1 Tir 27-Feb

| 19:30

@

Horsens 2

Næste kamp

Div1 Tir 27-Feb

| 19:30

@

Horsens 2

Fra stand up til Pink Floyd

Er der en lighed mellem Hella Joof, Jan Gintberg og Pink Floyd. Måske ikke ved første øjekast, men det er der, inden året er omme. Så har både de to entertainere og musikken kunnet opleves på scenen i Troldesalen i Vejen.
– Vi synes, det er vigtigt at kunne præsentere forskellige genrer for vores publikum, og derfor er der nu også rock på programmet, fortæller Morten Jensen, formand for basketballklubben i Vejen, BKV81.
Gennem de seneste år har klubben kunnet præsentere en stribe forskellige kunstnere på scenen, og det er ikke slut. Der arbejdes allerede på flere spændende navne, så klubben er for alvor med til at skaffe kulturen til Vejen.
Første arrangement finder sted lørdag 10. marts, hvor der vil være genlyd af Pink Floyd toner i Troldesalen.
Her genopfører Pink Floyd Project den legendariske »Wish You Were Here« i sin fulde længde. Bandet præsenterer sit dugfriske bud på, hvordan netop dette album skal lyde i 2018 med visuals, lysshow og kvadrofonisk lyd.

Mange billetter solgt

Pink Floyd Project stiller med 10 musikere på scenen og et håndplukket arsenal af gamle og nye instrumenter.
Det vil desuden være muligt at opleve andre uundgåelige hits og sjældenheder fra bagkataloget. Alt sammen serveret i en lyd- og lysmæssig totaloplevelse, som bandet i ind- og udland er blevet kendt for gennem de seneste 15 år på landevejene.
»Wish You Were Here« udkom på vinyl i 1975 og er måske Pink Floyds mest stemningsfulde værk til dato, og et album mange vil hylde som deres absolutte nummer et.
19. april er det Jan Gintberg, der træder op på podiet, og det bliver for en fyldt sal. I skrivende stund er der kun enkelte ledige pladser.
Der er mere end et halvt år, til Hella Joof gæster Vejen. Det er mere præcist 10. oktober, men selvom der er mere end et halvt år til, er allerede mere end halvdelen af billetterne solgt.