Sponsor

Det er ikke kun på banen at BasketballklubbenVejen har haft en god sæsonstart.
Vi træner også udenfor banen med at få engageret vores sponsorer endnu mere og ligesom den gode sæsonstart for holdet på banen, så lykkedes vi faktisk også ret godt med det, hvilket glæder os virkelig meget. Vi kan derfor offentliggøre at Danske Bank ved Ferdinand Jepsen og Palle Hansen har valgt at opgradere deres sponsorat væsentligt  Det er virkeligt dejligt at mærke engagementet.
” Vi har de senere år haft Danske Bank med som partner i basketballklubben på deres rejse til 1. division. Det har vi haft stor glæde af, men hvis vi skal lidt mere, og vil optimere tingene, så kræver det en stærk opbakning fra vores sponsorere. Det har vi haft en dialog omkring, og jeg er både stolt, glad og taknemmelig over at Danske Bank har set ind i projektet med åbent sind og ikke mindst tilkendegivet deres støtte til os udtaler formand Morten Jensen”.
” Basketballklubben er ihærdige og seriøse med deres arbejde, og lige fra første dag, har vi mærket seriøsiteten omkring sporten og det at drive og udvikle en forening. I Danske Bank har vi haft glæde af samarbejdet og vores møder har altid foregået med den største respekt mellem os og derfor har vi syntes, at det gav rigtig god mening at vi opgraderede vores aftale.
Et andet væsentligt element for Danske Bank og os er også det sociale aspekt, hvor klubben viser åbenhed og social ansvarlighed i forhold til de ting de laver. Det er noget som også lægger os meget på sinde slutter Ferdinand Jepsen af”.
” Vi har de seneste sæsoner deltaget i Basketballklubbens events og dens virkelig gode udvikling, og vi kan derfor sige at Danske Bank støtter stolt op om BasketballKlubben og ser frem til det gode netværk og spændende kampe slutter Palle Hansen af.”
1-2-3 VEJEN