Så spilles sæsonens første kamp!!!

Holdet glæder sig og optakten til BKVejen81´s kamp i Svendborg har i situationer været præget af lidt usikkerhed med licenser og hvor står vi?

Holdet er som beskrevet ungt i år, og vi har derfor valgt at satse på en rutineret spiller og træner i Johnell Smith, som gerne skulle kunne bidrage til holdets udvikling i løbet af sæsonen.

Morgendagens kamp, bliver dog en udfordring og af en vis størrelse, da Svendborg i sidste sæson blev stærkere og stærkere og dermed også bed fra sig, og det kom Vejen til at mærke sidst på sæsonen.

Kan Vejen holde den gode energi der er i træningerne og bygge videre på fundamentet, så skal holdet nok være klar til at gøre det bedste de kan!

Det var tiltrængt BKVejen81´at holdet fik et par forstærkninger i Martin Hejlskov og Juraj Oberuc, som kan give en vis rutine til holdet i parløb med Andreas Tofte og Lau Christensen, som sammen med coachen Johnell Smith og Thomas Bjørklund må anses for at være de bærende spillere.

Svendborg har i år styrket sig med Odenses bedste spiller Jonas Larsen, som er en uhyggelig 3point skytte, og som vi gerne skal lukke ned, for at være med i kampen, så på papiret kan det blive en ganske seværdig og spændende kamp og med håbet om en Vejen indsats der giver positive tanker om de kommende uger.

Vi krydser fingre og håber på det bedste for holdet i Svendborg.

1-2-3 Vejen