QUEEN MACHINE–LIVE gæster Vejen

I over ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum på danske såvel som udenlandske scener med storslåede og medrivende koncertoplevelser.

Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af Queens udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind OfMagic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love…Listen af hits er så godt som uudtømmelig,og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine.

Det startede med fem unge mænds passion for Queen, og ti år senere rejser Queen Machine land og rige rundt medet show, der både musikalsk og visuelt giver følelsen af være der selv–foran scenen på Wembley, dengangda Freddie, Brian, Roger og John regerede verden. Queen Machine er tordnet gennem den danske live-scene, og i dag spiller bandet udsolgte koncerter på de største scenerover hele landet.

En vaskeægte succeshistorie, men bandet er dog på ingen måder mætte. Fulde af spillelyst og dedikation fortsætter de mod nye højdepunkter og udvikler konstant showet, så det bliver større, bedre og flottere.

Med deres store kærlighed og respekt for Queens musik har de fem musikere fra Queen Machine skabt et univers omkring Queens musik, hvor der er plads til store følelser og også en overraskelse eller to. I lighed med originalerne består Queen Machine af mesterlige musikere og ikke mindst en karismatisk frontmand. Storsyngende Bjarke Baisner er uden sammenligning Danmarks bedste, ja måske verdens bedste bud på Freddie Mercury.

Vi glæder os til at byde op til fest med dette forrygende band, hvor alt er lagt op at folk kan få en rigtig god oplevelse, med mad – fest og god musik

Sådan udtaler Morten Jensen fra BasketballKlubbenVejen81´ Koncerten bliver hvis alt går vel afholdt i Dobbelthallen i Vejen IC. Billetterne bliver sat i salg den 27.11 på ticketmaster.dk BKV81´tager forbehold for COVID19 restriktioner.