Nyhed: Glædens dag i BKV81

Kære alle

Det er i dag en glædens dag for basketballsporten i Vejen, da vi i klubben er blevet tilbudt en plads i 1. div herrer.  Dette tilbud er endnu et skridt i den rigtige retning for basketballsporten i Vejen og glæden på herrerholdet er stor og forventningerne ligeså.

Vi er i klubben ikke tvivl om, at dette er den rigtige vej for klubben, og vi ser frem til at blive udfordret sportsligt på alle parametre. Holdet er igang med opbygningen, og det ser lovende ud med en masse unge spillere og erfarne som gerne vil give den gas i samarbejdet med vores nye coach.

At kunne have muligheden for at spille i landets 2. bedste række er et stort skridt, og endnu en vej frem til målet om måske på sigt ad åre at kunne mønstre et pro liga hold i Vejen.
Vi har som tidligere beskrevet sat nogle mål i kommende år, og det ser ud til, at vi er igang med at indfri de sportslige lidt før målsætningen. Det giver ro i maven og mulighed for at prioritere tingene i den rigtige rækkefølge udtaler sportschef John Klausen og formand Morten Jensen.