Ny træner på plads!

Hunor Harkai – nyt ansigt i BKV81

Mine damer og herrer,

Det er mig en glæde på bestyrelsens vegne at kunne præsentere næste skud og nok sidste skud på stammen af nye tilføjelser til klubben. Denne gang er det klubbens headcoach vi skal præsentere. En træner, som vi har haft spændende dialoger med, en træner som ved hvad han snakker om.

En træner der har siddet med alt i omkring sportsligt ansvar i en klub både i Europa & Asien

  • Sportschef
  • Ungdomsudvikler
  • Ansvarlig for retningen / fliosofien i klubber
  • Headcoach for herre & damehold
  • Eliteansvarlig

Denne træner har et godt cv og er en yderst interessant herrer, og kommer fra en nation, hvor basket spilles som et holdspil, hvor basket er en af de største sportsgrene og hvor livet som basketspiller har stor betydning.
Vi vil gerne byde hjertelig velkommen til Hunor Harkai som har sagt ja til at hjælpe klubben resten af sæsonen som headcoach for herrerne samt at være talentudvikler på ungdomssiden sammen med vores nytilførte spiller Derek Brown.

Hvem der kommer til at træne hvem bliver afgjort i det nye år, og så vil vi melde ud, så snart kabalen er gået op.

Vi håber I alle vil tage godt imod Hunor som ankommer til Danmark først i det nye år. Da Hunor Harkai har EU pas, vil han være berettiget til at træne hold fra starten.

Alle i klubben skylder John Klausen en stor tak for sin fremragende indsats og sin ihærdighed i forbindelse med at lande 2 aftaler med 2 så gode personer til vores klub. Tak John Klausen!

Hunor beder mig hilse jer alle gange gange, og håber I glæder jer ligeså meget som ham.

I ønskes alle et godt nytår.
Pbv
Morten Jensen