Næste kamp

Div1 Søn 07-Apr

| 15:30

@

Bjerringbro 1

Næste kamp

Div1 Søn 07-Apr

| 15:30

@

Bjerringbro 1

Næste kamp

Div1 Søn 07-Apr

| 15:30

@

Bjerringbro 1

Ny Partner … Sydjysk Sparekasse

En glædens dag.
Basketballklubben Vejen og Sydjysk Sparekasse (tidligere Frøs Sparekasse) har forlænget deres gode Partnerskab med endnu en sæson.
“Det er meget glædeligt, at Sydjysk Sparekasse ser til basketballklubbens side, og dermed også anerkender det arbejde vi forsøger at komme i mål med. Der er taget mange skridt og mange spring, og pilen peger heldigvis den rigtige vej, og det gør Partnerskabet med den lokale Sparekasse også”, udtaler en glad formand, Morten Jensen.
“Når man indgår partnerskaber med foreninger, så er det altid spændende, hvad det ender ud med, og her er det faktisk en rigtig god historie og det giver god mening for os at være med i dette lokale projekt. Basketballklubben er med til at holde gang i kulturen og sætter barren højt i forhold til at have ambitioner sportsligt. Det kan vi godt lide, og vores samarbejde er bundet op på meget gode grundlæggende værdier som begge parter kan se sig selv i, og så er basketball altså en spændende sport”, slutter afdelingsdirektør Rolf Møller Jensen fra Frøs Sparekasse med et smil på læben.
Sydjysk Sparekasse er opstået efter at Frøs Sparekasse og Broager Sparekasse er fusioneret den 2.oktober 2023.

1-2-3 Vejen