Ny Partner … Hotel Skibelund Krat

Jubiiii … forlængelse og opgradering af Partnerskab.
Hotel Skibelund Krat og Basketballklubben fortsætter parløbet.
Det er med stor glæde og ydmyghed at Basketballklubben Vejen kan berette om en opgradering af Partnerskabet med Hotel Skibelund Krat.
“Vi er blevet lidt glade for basketballklubben, og vi synes de laver mange gode ting, som vi gerne vil bakke op omkring. Det er en klub, hvor der er ambitioner, men stadig plads til at man kan hygge sig og få nogle gode oplevelser. Når vi har valgt at fortsætte partnerskabet handler det om lokal forankring for os, og det ved vi også er et vigtigt punkt for basketballklubben, og derfor giver det så meget mening, at vi støtter op om det lokale”, udtaler ejerparret Michael og Maria.
“At finde gode Partnere er noget vi samler på i Basketballklubben, og at Hotel Skibelund Krat har åbnet deres døre for os igen er vi dybt taknemmelige for. Vi har et stærkt samarbejde med Maria og Michael, og det værdsætter vi højt.
Når man kommer til Hotel Skibelund Kratund Krat spiser man altid godt, og servicen er i top – det er to gode værdier, som også handler om at finde det rigtige ben at stå på. Det føler vi også at vi har fundet i klubben, og derfor er samarbejdet et match”, slutter formand for Basketballklubben, Morten Jensen, af.

1-2-3 Vejen