Nøglekamp i Bjerringbro

Vores herrehold i 2. division skal den 6.01 spille en nøglekamp i Bjerringbro, hvor en formodet megatændt Litauisk basket hær møder et Vejen hold som har haft 2x træning på bagen og drager optimistiske mod det vilde vest.
Det vil være en oplevelse for herreholdet at træde på banen i Bjerringbro, hvis de er vågnet fra nytåret, så er hallen tændt til den store guldmedalje. Her vil blive råbt, skreget, sunget og lavet en stemning som ikke så tit ses i en dansk 2. divisionskamp.

Kampen er vigtig, og hvis Vejen er dygtige og fokuserede, så kan det lykkes dem, at lave et hul ned til hjemmeholdet, som gør, at det vil være svært for dem at nå i top 3.

Skal Vejen fortsat ligge med helt fremme, så kræver det en sejr, og holdet er uden deres normale træner, som stadig er på ferie i Italien. Vi glæder os til han snart er tilbage:-)

Vejen giver debut til AC, som har været med på holdet et stykke tid, men har prioriteret kun at træne. Nu er der åbnet op for kampe, og her vil AC kunne styrke holdet med sin erfaring fra højere række samt et meget behageligt bekendskab som passer super ind i truppen.

Velkommen til AC.

Vi håber mange krydser fingre for vores drenge, således kan mærke opbakningen helt i Bjerringbro.

Forza Vejen !!!


Dagens kampsponsor: Forextrading – Eksperter i daytrading