Næste kamp

Div1 Søn 07-Apr

| 15:30

@

Bjerringbro 1

Næste kamp

Div1 Søn 07-Apr

| 15:30

@

Bjerringbro 1

Næste kamp

Div1 Søn 07-Apr

| 15:30

@

Bjerringbro 1

Næste opgør i divisionspokalen

Onsdag d. 23.10. spiller BKV81´ hjemme i Vejen IC mod Odense Basketball Klub.

Det er et brag i divisionspokalen, og Odenserne er lige nu et af 1. divisions bedste hold, da de for få måneder siden nåede hele vejen til oprykning til 1. division.

– Jeg håber virkelig, at folk har lyst til at komme i hallen og bakke holdet op og se en fantastisk basketballkamp. Det gør bare en kæmpe forskel, siger bestyrelsesformand Morten Jensen, der ikke kan lade være med at tænke på, hvor meget der er sket i Vejen basket henover de seneste år.

– Nu står vi her og skal møde et af de bedste klubhold i 1. division, og vi tror alle sammen på, at vi rent faktisk har en chance for at vinde. Det er da fantastisk, mener bestyrelsesformanden.

Meget var anderledes for 10-15 år siden, hvor BKV81´hang med en vis legemsdel i vandskorpen og sæson efter sæson kæmpede for at blive hængende i 3. division.

– Jeg husker tydeligt en kamp, hvor vi vinder i Odense og redder os. Det var i 2016. Dengang var Odense et hold, der bare vandt alt på det tidspunkt. Og den anden aften tog vi så afsted og vaskede gulv med Odense og vandt med 17 point. Det er da lidt vildt, at vi er nået så langt, siger bestyrelsesformanden.

– Så jo, der er sket rigtig meget i Vejen Basket. Det synes jeg godt, at vi kan være lidt stolte af.

Og nu er tiden så kommet til 2. runde af divisionspokalen, hvor vi skal møde Odense. Vi håber, I vil komme og støtte op om vores 1. divisions herrer, når de forhåbentligt kæmper sig videre til kvartfinalen.

BKV81´ spiller mod Odense onsdag den 23.10 kl. 20:00 i Vejen IC. Ses vi?