Næste kamp

Div1 Tir 27-Feb

| 19:30

@

Horsens 2

Næste kamp

Div1 Tir 27-Feb

| 19:30

@

Horsens 2

Næste kamp

Div1 Tir 27-Feb

| 19:30

@

Horsens 2

Meresalg Marketing som sponsor i BKV81 i 19/20 sæsonen

Meresalg Marketing og BasketballKLubbenVejen81 har indgået et stærkt samarbejde omkring vores SoMe strategi og styrkelse af markedsføringsdelen online.

BKV81 har igennem de seneste sæsoner arbejdet seriøst og målbevidst på at styrke alle parametre i forhold til at lave et seriøst og professionelt setup omkring basket og events. De er kommet rigtig lang, og det synes vi i meresalg marketing er spændende og ser det derfor ganske naturligt, at vi hjælper klubben videre i denne udvikling.

Vi håber med denne håndsrækning at vi i samarbejde kan lave et spændende projekt som indtil videre er lykkedes langt udover det forventelige udtaler Lau Christensen.

Man kan da ikke være andet end en glad mand, når man retter henvendelse til et professionel firma og beder om hjælp, og at de så er så hjælpsomme og lyttende er jo ganske imponerende.

Vi har en klar plan om, at der skal laves så meget støj som muligt og så mange mennesker i hallen som muligt til vores 1. divisionskampe.

Det er et kæmpe plus med denne aftale, og i forhold til “støj” på medierne, så kan vi ikke få det bedre udtaler en glad formand Morten Jensen