Lille klub må give slip på megacatch

Det er med ærgrelse at jeg er nødt til at informere jer om, at bekendskabet med David Singleton desværre er ophørt, før det fik lov til at starte ordentligt. David er blevet tilbudt en situation, hvor han reelt ikke har en mulighed for at sige nej, altså måske en once in a lifetime situation. Det kan vi ikke, og vil ikke stå i vejen for, da dette kan sikre David et godt afsæt fremadrettet.

David har vist som som en yderst seriøs og meget professionel coach, som vi alle kom til at respektere dybt i hans korte virke her i Vejen. Men som det er med store og små fisk, så skal vi affinde os med, at når der er nogen, som ser vi har gode trænere, kan de tilbyde noget vi ikke kan- det kan være sig økonomisk og sportsligt.

Vi er ikke et professionelt set up, men en forening efter dansk kultur, som gerne, hvis muligt, vil gøre det bedste for de medlemmer som er i klubben.

Det betyder også, at vi ikke kan gå med på høje lønninger og særdeles lukrative vilkår for spillere eller trænere, vi må være tro overfor vores planlægning. Det forsøger vi efter bedste evne.

Arbejdet er igang med at finde den kommende coach i BKV81´

Vi ønsker David det allerbedste, og håber vi engang kan sige på glædeligt gensyn.

Pbv

Morten Jensen