Kampen om tredjepladsen

Jungletrommerne lyder, DJ Michael Wagner spiller op og vi er er ready to rumbleeee!!!!

Den 22.2 kl 15:00 i Vejen IC, har vi virkelig brug for jer Vejen, og det er af ganske vital betydning for BKV81´s chance for at erobre 3. pladsen.

Vi tager imod Odense, som pt. har den forjættede 3. plads, men vi lægger os ikke ned uden kamp. Vi håber og beder inderligt til, at VEJEN er klar til at hjælpe os på vej til braget.

Det er kampe der ligger med meget høj intensitet. Alle vores kampe imod Odense har været tætte, men vi har brug for sejren. Hvis vi får denne er vi tæt på selv at kunne afgøre duellen om 3. pladsen. Puha rækken er tæt – meget tæt. Det er få point der skiller top og bund.

Det er næsten ren gyserfortælling
Vejens store defensive fokus vil være at holde 2 af de mest scorende profiler i 1. div i skakmat, hvis vi skal løbe med sejren. Vi forventer benhårdt forsvar med masser af fight og speed.

Alle omkring holdet glæder sig og håber på jeres støtte til at piske drengene frem til en sejr der kan gøre underværker. Ligeledes bliver denne kamp Derek browns første hjemmekamp, og han vil gerne vise VEJEN at han er for at hjælpe byens hold frem mod sejre og masser af god basket.

Nøgleordene bliver holdbasket, hårdt forsvar og fight i begge ender af banen.

Ses vi – det håber vi, at vi gør.
1-2-3 VEJEN.

Kampe lørdag d. 22.02

U 17 starter kl 10:00
u 19 starter kl. 12:00
1. div starter kl. 15:00

Kamp søndag d. 23.02 

Husk der også er basketball i Vejen Idrætscenter søndag d. 23.02 klokken 12.00 hvor Aalborg Vikings kigger forbi.