@

Div1 Søn 21-Jan | 13:30 @ Bjerringbro

Udekamp i Bjerringbro.

I dag spillede vi en svær udekamp i Bjerringbro. Der var lagt op til en spændende kamp, mod et stærkt Bjerringbro mandskab.

Vejen kommer rigtig godt fra land og er foran langt hen i 1. periode. I 2. periode begynder Bjerringbro for alvor at ramme deres 3-point skud. Igennem hele kampen skyder Bjerringbro med meget høj effektivitet fra 3eren og rammer hele 14 stk. i kampen.

Til pausen står kampen 51-40 til Bjerringbro. I 3 periode begynder Vejen at dække noget rigtig solidt forsvar, som stresser hjemmeholdet. Det gør at kampen næsten bliver helt tæt igen, men vi får aldrig helt fat.

Det er overordnet en fysisk kamp med meget fight, helt som forventet. Med lidt mere skarphed, så kunne udfaldet på kampen have gået anderledes. Vi får mange åbne skud, spiller klogt langt hen at vejen.

Kampen ender: 87-74 til Bjerringbro.

Bonus: Bjerringbro har fået ny hal. Det var en rigtig god oplevelse at komme som udehold i disse nye og gode faciliteter.

I næste weekend har vi Aalborg på hjemmebane. Vi håber at se mange af Jer i hallen til en rigtig vigtig basketball kamp. Kampen starter kl 15.00 lørdag i Vejen Idrætscenter.