Et vaskeægte topopgør venter i Vejen IC.

AGF som er det eneste ubesejrede hold i 2. Division møder op som favoritter mod hjemmeholdet der ligger nr. 2.

Men vi har jo i sidste sæson set, at Vejen viste at hjemmebanen er af vital betydning, og hjemmeholdets tilskuere kan drive Vejen frem mod endnu en god hjemmekamp.

Vi spiller tit intense opgør mod AGF, men desværre har Vejen været ramt af en del afbud, en del skader- så det bliver spændende at se, hvilket Vejen hold der løber på banen kommende lørdag.

Skal Vejen bide sig endnu mere fast i toppen og dermed lægge afstand til nr 3 og 4, så er kravet en hjemmesejr. Vejen har spillet en god og over forventet første halvdel af sæsonen, og tegningerne til et rigtig godt hold er på tapetet. Kan de gæve basketballspillere holde fast i det tætte sammenhold på banen, løbe og kæmpe for hinanden? Kan Vejen få sat vores stærke skytter rigtigt op så vi får det frie rum? Får vores amerikaner Nadir muligheden for at slå de lidt tungere AGF spillere i 1-1 situationer. Det bliver en spændende kamp og med en masse kampe i kampen.

Vi opfordrer og håber på trods af mange julefrokoster, at der vil være en god opbakning til denne kamp, således vi kan fastholde vores plads i toppen.

Tag jeres børn, koner, kærester og forældre med, og hjælp Vejen til endnu en sejr i fortet Vejen IC.

Gratis kaffe og the på kanden.