En intens semi-finale mod Horsens

Der var for alvor lagt op til en spændende kamp, da Vejens bedste basketballhold og Horsens mødtes i pokalsemifinalen onsdag d. 16.11 i Vejen Idrætscenter. Begge hold var inden gårsdagens kamp ubesejret.

Vejen stillede op med følgende hold til kampen:

  • #4 Jeppe wedel
  • #5 Andreas Warming
  • #6 Johnell Smith 
  • #7 Mads Laursen
  • #9 Hans Løbner
  • #11 Lau Christensen
  • #12 Dan Klitgaard
  • #14 Thomas Bjørklund
  • #15 Mads Olesen 

Desværre manglede Vejen til kampen nogle vigtige spillere, eftersom skader holdte dem ude af kampen.

Det er ingen hemmelighed at Horsens fik den bedste start på kampen og kom hurtigt foran 10-0. Det var et aggressivt Horsens hold der kom på banen og Vejen var der ikke fra start. Efter en Time-out kom Vejen tilbage på banen mere fokuseret og tog kampen op.

Horsens spillede stadigvæk klart bedst i den indledende fase af kampen og kom foran med hele 18 point. Herfra tog det en drejning og Vejen begyndte at spille forsvar og vise at de rent faktisk gerne ville være med i kampen.

Ligeledes fik det gode forsvar de mange fremmødte tilskuere til at skabe en fantastisk stemning i hal 1. Stemningen blev en gamechanger og Vejen begyndte at vise tænder.

Efter første periode stod den 10-22 til Horsens, men i 2. periode bliver det til en rigtig basketball-kamp med masser af fight. Med en 2-point scoring på signalet lige før pausen af Lau Christensen bliver det til en helt tæt kamp, der gør at den står 34-35 til pausen.

I 3. periode bliver det igen Horsens der kommer bedst ud – helt ligesom i starten af kampen. Igen får Vejen kæmpet sig tilbage og med endnu et skud på slutsignalet før 4. periode er Vejen nede med 4 point (50-54).

I 4. periode bliver det en kamp der bølger frem og tilbage. Med få minutter igen står den 68-68. Desværre får Horsens trukket fra til sidst og energien er opbrugt fra Vejen. Vi taber kampen 73-78.

Med lidt mere held på vores side og med en lidt større rotation havde det forhåbentlig været os der kunne stå med sejeren efter 40 minutters spil. Sådan gik det ikke, men vi vil gerne sige tusind tak til de mange fremmødte i hallen og ikke mindst tillykke til Horsens for en rigitg god gang basketball.

Bonus: Der var omkring 300 mennesker i hallen denne aften, hvilket vi er utrolig stolte over. Tusind tak! Det betyder rigtig meget for spillerne og klubben.

Kampen kan genses her: Se kamp

Stats fra kampen – BKV81 vs. Horsens


Udvalgte billeder fra kampen – taget af fotograf: Lasse Andersen fra LAmedie