Næste kamp

Div1 Søn 07-Apr

| 15:30

@

Bjerringbro 1

Næste kamp

Div1 Søn 07-Apr

| 15:30

@

Bjerringbro 1

Næste kamp

Div1 Søn 07-Apr

| 15:30

@

Bjerringbro 1

BKV’81 VS HORSENS

To velspillende hold dystede i Vejen IC onsdag aften med en kæmpe nerve fra start til slut. Der var lagt op til drama, da BK Vejen og Horsens i 1. division kæmpede om en plads i slutspillet.

Dramaet blev som spået og vi må bare sige hold nu fast for en kamp der udspillede sig. Kunne Vejen modstå de unge løver fra Horsens som bare løber og løber og spiller en rigtig god gang basket?

JA – det kunne de og vi matchede fuldstændig Horsens, i løb- i fysik og som velspillende hold.

Det er den bedste kamp, drengene har spillet i denne sæson og vi fik i særdeleshed vist at kampen mod Odense sidste weekend ikke var det retvisende billede af vores holds niveau.
Holdet præsterede alle mand, og man må bare sige at Anto Marusic fik vist sin berettigelse på holdet med 28 point og en meget stærk præstation.

Justin Bogle formåede også at vise at han er på vej mod topformen og viste stor styrke med 23 point og et hav af rebounds og vi ser frem til at han udvikler spillet yderligere.

Jesse Gerrits vore unge hollænder viste endnu engang at han har en styrke der gør, at han er en selvskreven del af holdet som point guard.

Dan Klitgaard en af vores mest rutinerede spillere kom også i gang igen og tog gode minutter og var godt med i rotationerne.

Bastian Fallesen fik minutter og endnu mere læring i 1. division.

Hans Løbner er også sammen med Bastian en af fremtidens unge spillere, Hans fik bevist sit værd og mod i kampen flere gange.

Jannick Duus Jensen satte mere trumf på sit spil denne gang og udviste endnu overskud.

Johnell Smith vores alle sammens coach og tidligere MVP i ligaen, viste endnu engang hvor meget det betyder at have en spiller / træner der ved hvornår der skal sættes ind og selv kan gøre det.

Vi ligger nu nummer 1 – med en kamp mere end Bjerringbro, det bliver en spændende afslutning på sæsonen.

Næste kamp er på søndag i Vejen IC mod Ålborg som kæmper som os for en plads i slutspillet.
Tip-off 16:00 i Vejen IC.
Vi håber I vil komme og heppe på os. Vi har brug for det.

1-2-3 Vejen