Næste kamp

Div1 Tir 27-Feb

| 19:30

@

Horsens 2

Næste kamp

Div1 Tir 27-Feb

| 19:30

@

Horsens 2

Næste kamp

Div1 Tir 27-Feb

| 19:30

@

Horsens 2

BKV81´ leverer kæmpe scoop

BKV81´ leverer kæmpe scoop.

BasketballKlubbenVejen har hyret den tidligere Svendborg-spiller Johnell Smith til trænerteamet i den kommende sæson.

Vejen Basket får tilgang af lidt af et navn i trænerteamet.

Den tidligere Svendborg-spiller Johnell Smith bliver således en del af klubbens trænerstab i den kommende sæson, hvor han får titlen Head Coach.

Johnell Smith besøgte os for nogle måneder siden Vejen Basketi en uges tid, og nu har klubben altså overbevist ham om at blive hængende lidt endnu.

– Vi oplevede Johnell som både nysgerrig og lærevillig men samtidig også bidragende og givende blandt spillerne under selve træningen, siger John Klausen.

– Hans karriere og erfaring taler for sig selv, men når man så lægger hans ydmyge og givende personlighed oveni, så er det en unik mulighed for os til at få en person ind i trænerteamet, som kan gøre vores miljø endnu mere udviklende for vores spillere og samtidig give værdifuldt input til trænerteamet og være vores forlængede arm på træningsbanen.

– Vi glæder os meget til at få Johnell ombord i BKV, siger sportschefen.

39-årige Johnell Smith skal være spillende træner samtidig med, at han skal deltage i træningspassene ved ungdom, hvor han også vil figurere som headcoach for u 11-13 og med tilknytning til et ungdomsholdhold mere.

Som aktiv spillede Johnell Smith  storklubber som Svendborg Rabbits, hvor han blev kåret til MVP 2 x, Norrköping Dolphins, Södertälje Kings.

Mvh

John Klausen
Sportschef
BKV81´