BK Vejen fortsætter oprustningen uden for banen. 

BK Vejen fortsætter oprustningen uden for banen.

Nybolig Fjord & Skov – Vejen ApS og BasketballklubbenVejen har til glæde for begge parter indgået en partner aftale for de kommende 2 år.
“I basketballklubben er vi meget taknemmelige for den store opbakning der er i forbindelse med vores klub og de ting vi laver, og at det er lykkedes at få Nybolig med på vognen som en vigtig medspiller er jo fantastisk siger en meget begejstret formand for Basketballklubben Morten Jensen, som tilføjer yderligere:

Det er efter vores målestok et betragteligt beløb som Nybolig har valgt at sponsorere i BKV81´, og derfor er vi også meget taknemmelige og glade for støtten” slutter Morten Jensen.

” At gå ind i BasketballKlubben har været helt naturligt for os, som “nye” ejendomsmæglere i Vejen, hvor vi kan se der er en stor dynamik for at gøre en forskel og være noget for byen på flere parametre. Det arbejde der bliver lavet er meget seriøst og professionelt. Med formand Morten Jensen i spidsen har klubben formået at skabe et spændende produkt, hvor sport, kultur og erhvervsnetværk går hånd i hånd.  Vi fornemmer også, at der er en stærk fællesskabsånd i klubben, hvor alle giver en hånd med i forbindelse med de mange aktiviteter, som klubben sætter i søen. Vi vil rigtig gerne støtte op om klubbens arbejde og derfor har vi også indgået en 2 årig sponsoraftale udtaler Lars-Rune Skov, som er den ene af de to partnere.