Årets første hjemmekamp

I weekenden tog Vejen imod Viby, som vi har besejret i pokalkampen, men ellers har det været nederlag, som på nogle områder har været klare – og alligevel nogle tætte kampe.

Vejen var lidt ramt og kunne kun mønstre 6 spillere til denne kamp. Det så på papiret ud til at blive en hård nød at knække.

Derek har ikke fået sin licens endnu, Hunor Harkai trådte ind i hallen, lige kort før kampen, nu var bolden hos drengene som skulle vise de nye, hvad potentialet er.

Vejen spillede en meget fin kamp, og den vikarierende træner Claus Hansen, sate holdet godt op, og en stor ros til både hold og træner, de lagde sig ikke ned.

Holdet kæmpede hårdt og brutalt hele kampen, og de udfordrede de sejrsvante Vibydrenge, igennem hele kampen. Når man troede at Viby har fået et hul, lykkedes det drengene at lave et comeback og kampen var igen helt tæt.

Lau Christensen (29p), Martin Hejlskov (18p) og Anders Christensen(13p) første an med pointene og gjorde det svært for Viby.

Desværre lykkedes det Viby at trække sig sejrsrigt ud af kampne med en sejr på 73-80. Men stor respekt for det hårdt kæmpende Vejen hold, og så håber vi der er revanche næste weekenden, hvor vi den 11.01 møder Svendborg.