3 mere på holdkortet til sæsonen 20/21

Vi har allerede præsenteret de første 6 spillere til næste sæsons førstehold – alle nogle dygtige talener, som vi er meget spændte på at følge i klubben. Drengene har arbejdet benhårdt over sommeren, og er klar til at tage det næste skridt op af ranglisten.

Det samme gør sig gældende for de næste 3 spillere vi kan præsentere i dag. Nogle er gengangere – andre nye, men stadigvæk et kendt ansigt i Vejen. Motivationen er høj – byd velkommen til Selim, Kasper og Morten.

Yderligere præsentation følger: 

Selim

Næste unge spiller er Selim, som vi har fået fra Esbjerg, hvilket er et spændende bekendskab. Når man kommer til en anden klub og spiller på en anden måde, så kræver det tilvæning, og det gør det for Selim. Alligevel har Selim givet den gas og er med på rollen som udviklingsspiller.

Han siger om sig selv:

Mit navn er Selim Kajevic, spiller for BKV’81. For mig har basket været en måde at koble af fra dagligdagens udfordringer. Basket har givet mig mange muligheder for personlig udfoldelse, givet mig muligheden for at rejse rundt og se verden. Hvis man ønsker at blive en del af en større enhed, hvor alle prøver at blive den bedste version af dem selv, er Vejen det sted man skal være.

Kasper

Den næste spiller er Kasper. BasketballKlubbenVejen81 er glade for at kunne præsentere en af vores egne, som gerne vil spille på herreholdet i 1. division. Kasper har basket i blodet og både mor og far har været en del af basketballklubben i tidernes morgen, og nu er det Kaspers tur til at bære stafetten videre. Vi glæder os til at se Kasper udvikle sig på holdet, og være med til at give den gas til træning.
Kasper siger selv:

Mit navn er Kasper Dahl, og jeg er 19 år gammel. Jeg har spillet basketball siden jeg var helt lille, da min far selv er tidligere division-spiller I BKV. Jeg startede min første sæson i 2008, men har haft flere længere varige pauser, men i 2016 startede jeg igen i Vejen, herefter havde jeg et år på Hjemly Idrætsskole i 17/18 med basketball som fokus. Hjemly var for mig et år spækket med basketball, med træning 7 eller flere gange i ugen sammen med to fantastiske trænere – Rapheal Silva og Martin Mariegaard. De sidste 2 år har jeg været tilbage I Vejen, og er endnu engang klar til at give den max gas på 1 division.

Morten

Den sidste spiller for denne omgang er Morten Müller – eller måske bedre kendt som Griff. Morten havde en fin sæson i 19/20, hvor der blev arbejdet benhårdt. Det hårde arbejde har han taget med sig videre til kommende sæson – arbejdsmoralen er i top!

Morten siger selv:

Mit navn er Morten Müller. Jeg er 26 år og arbejder til dagligt ved Aabenraa Kommune. Jeg startede med at spille basket da jeg var 15 år og har spillet on/off lige siden. Jeg har lige siden jeg startede været meget opslugt af sporten og jeg er udpræget konkurrence menneske, så jeg arbejder altid på at jeg personligt, og vi som hold er så gode som vi kan være. Jeg har valgt at spille i Vejen fordi jeg synes klubben har en rigtig god vision og plan for fremtiden. Den vision ønsker jeg at være med til at gøre til virkelighed.

Indlæg sponsoreret af Liftmore – Kosttilskud til atleter 

1-2-3 Vejen!